KONYA / MERAM - İsmail-Adile Avcan İmam Hatip Ortaokulu

İsmail-Adile Avcan İmam Hatip Ortaokulu

Meram Alparslan Mah. Arıkonak Sk. No12 Meram
Vizyon
Eğitim Öğretim hizmetlerini, milli ve manevi değerlerimiz doğrultusunda yürüten, sürekli gelişen, nitelikli bir kurum olmaktır.
Misyon
İsmail Adile Avcan İmam Hatip Ortaokulu olarak misyonumuz; milli ve manevi değerlerimizi özümsemiş, çağın birikim ve dinamiklerine hâkim, sorunlara çözüm üretebilen, farklı inanç, kültür ve değerlere saygılı, eleştirel düşünce gücüne sahip örnek nesiller yetiştirmektir.
Başarılar
Yapılan LGS Sınavında; İlçe, İmam Hatip Ortaokulları Arasında ikinci, İl Genelinde İse Yedinci Sırada Yer Almıştır.
Sabahçı devre: 07:20-13:00 Öğleci devre: 13:10-18:50
İngilizce ve Arapça
Ulaşım
Okulumuza 24, 26, 28, 79, 91,92, 93, 124, 125 numaralı otobüsler ile Eski Garajdan kalkan Uluırmak- Karaarslan minibüsleri, Taşra Karaarslan Dede Minibüsleri ile ulaşım sağlanabilir. 24 numaralı otobüsle gelindiğinde ayrancı market durağını kullanarak, diğer otobüs numaraları ile gelindiğinde Lukoil petrolün önündeki otobüs durağını kullanarak okula ulaşım sağlanabilir. Okulumuza gelince Karaman yolu ile Antalya çevre yolunun kesiştiği göbekte Lukoil ile beşyol Market arasındaki ara sokaktan gir
Öğrenciler için özel servislerimiz var.
Şehir merkezi
7 km.